Sera Örtü Altı Sebzeler | Dikimden itibaren olgunluk dönemine kadar 7-15 gün ara ile uygulanır | 2-3 kg/dekar | 100 litre su 200-400 gr |
Açık Alan Sebzeler, Domates, Patlıcan, Biber, Fasulye, Salatalık | Dikimden itibaren olgunluk dönemine kadar 7-15 gün ara ile uygulanır | 2-3 kg/dekar | 100 litre su 200 gr |
Kavun, Karpuz | Dikimden olgunlaşma başlangıcına kadar 2-3 uygulama | 2-3 kg/dekar | 100 litre su 200 gr |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak | Dikimden olgunlaşma başlangıcına kadar 2-3 uygulama | 1-2 kg/dekar | 100 litre su 250 gr |
Çilek | Vegetatif dönemden olgunlaşma dönemine kadar 3-4 uygulama | 2-3 kg/dekar | 100 litre su 220-300 gr |
Muz | Doğumdan 30-45 gün önceden (Nisan-Mayıs) itibaren 2-3 uygulama | 2-3 kg/dekar | 100 litre su 200-400 gr |
Bağ | Meyve tutumu ile beraber tatlı su dönemine kadar 2-4 uygulama | 2,5-3 kg/dekar | 100 litre su 200 gr |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Badem, Fındık, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı | Taç yapraklarını dikene kadar | 2,5-3 kg/dekar | 100 litre su 200-400 gr |
Zeytin | Tomurcukların patlaması ile beraber meyve olgunluk dönemine kadar 2-3 uygulama | 2,5-3 kg/dekar | 100 litre su 200-400 gr |
Narenciye | Tomurcukların patlaması ile beraber meyve olgunluk dönemine kadar 2-3 uygulama | 2,5-3 kg/dekar | 100 litre su 200-400 gr |
Buğday, Mısır, Çeltik, Ayçiçeği, Anason vs. | Tüm gelişim dönemlerinde | - | 100 litre su 200-500 gr |